KONYA / KARAPINAR - Mevlana İmam Hatip Ortaokulu

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda sözlük çalışması yapılmıştır.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda 'Bilen Oturur' etkinliği yapılmıştır.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi "Sözlük Özgürlüktür"

Projesi kapsamında okulumuzda pano çalışması yapılmıştır.

May

Okulumuzda 243 ülke keşfi ve kültürel coğrafya bağlamında yaptığımız araştırma sonucunda seçtiğimiz ülkeler okul panosunda sergilendi.

May

okulda karşılaşılan sorunlar ve çözüm ve önerileri tartışıldı. önerilerde bulunuldu

May

okul bahçesinde öğrencilerin tenefüslerde ve öğle arasında zaman geçirebilecekleri oturma alanları oluşturuldu.

ŞÜHEDAYI ANMA PROĞRAMI

Nis

Okul Mescidimiz hat sanatı çalışmalarıyla güzelleştirildi.

Nis

Dinî gün ve gecelerde okul içi-dışı günün anlam ve önemini belirten programlarda buluşuldu.

Nis

Okulumuzda ramazan ayında ramazan sandığı uygulaması yapılmaktadır

Nis

8. Sınıf ögrencilerimize yönelik LGS performans değerlendirme çalışması yapıp sonuçlarını velilerimzle paylaşıp öğrencilerimizle değerlendirmesini yaptık

Nis

Yıllarca öğrenci yetiştirmekte  olup hayatını eğitime adamış vefakâr öğretmenlerimizle buluşma düzenledik. Bilgi birikimlerini öğretmenlerimizle paslastilar

DYK çalışmalarının değerlendirildi.

Mrt

Çanakkale Zaferi, Kurtuluş Savaşı, başta olmak üzere şühedayı anma programları düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda U düzenine uygun ve ses sistemi olan Kur'an Okuma Odaları oluşturuldu.