KONYA / KARAPINAR - Mevlana İmam Hatip Ortaokulu

Mevlana İmam Hatip Ortaokulu

İPEKÇİ MAH. YAŞARDOĞU CAD. NO 3B KARAPINAR / KONYA
Vizyon
Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, vahyi ve aklı merkeze alan okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, hukukun üstünlüğüne inanan, gelişime açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönde gelişmiş, çağın problemlerine çözüm üretebilen , yüksek ahlaki değerler kazanmış, bireyler yetiştiren örnek alınacak bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi vahyi ve aklı merkeze alan, insana, düşünceye özgürlüğe önem veren, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan anlayışın gelişmesine katkıda bulunan, evrensel değerleri gözeten, kişilik, kimlik ve güzel ahlak sahibi olmayı her şeyin üzerinde tutan, milli ve manevi değerlerine sıkı sıkıya bağlı bireyler yetiştirmektir
08.30-15.10
İLÇE MERKEZİNDE. İL MERKEZİNE 95 KM